خلاصه ای از جشنواره غذا بمناسبت روز جهانی غذا در دبستان نور شامل:
بازارچه غذاهای محلی با هدف معرفی غذاهای محلی ایرانی ، آشنایی با فرهنگ و آداب و رسوم استان های ایران
_برگزاری سفره مهربانی با هدف کمک به نیازمندان ، کمک به مردم مظلوم فلسطین و غزه
و همچنین فرهنگ سازی کمک به همنوع
_برگزاری کارگاه آشپزی در تمام پایه ها بسته به توان دانش آموزان هر پایه با هدف توانمندسازی دانش آموزان در انجام کارهای شخصی و کمک به اعضای خانواده و همکاری در کارها
ایجاد روحیه ی کار تیمی
آشنایی با غذاهای آسان پز که دانش آموزان قادر به تهیه آنها هستند
پایه پیش دبستان و اول : آبدوغ خیار
پایه دوم: الویه
پایه سوم : توپک خرمایی
پایه چهارم : پلو استانبولی
پایه پنجم و ششم : ماکارونی